FHB Bank Főoldal
Spóroljon bankváltással!

Számolja ki egyszerűen, mennyit takaríthat meg, ha nálunk vezeti bankszámláját!

Jelenleg melyik banknál vezeti számláját?

Mennyi rendszeres havi jövedelem érkezik a bankszámlájára?

Havi készpénzfelvételek száma bankautomatából (ATM)?

Használja Ön utalásra a Netbankot?Életkor


Kérdése van?
Kérjük adja meg elérhetőségeit, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Név *

Adja meg a teljes nevét

E-mail cím *

Itt adhatja meg e-mail címét, melyen elérhetjük

Telefonszám *

Itt adhatja meg telefonszámát, melyen elérhetjük


Adatkezelési tájékoztató
* Kötelező mező
 


Nyissa meg számláját most online és spóroljon már holnaptól! Díjmentes számlanyitás azonnal, kényelmesen! Online számlanyitás interneten keresztül

* A kalkuláció eredménye tájékoztató jellegű
Felhívjuk figyelmét, hogy a kondíciók nem tartalmazzák a 2013. január 01. napjától felszámítandó tranzakciós díjat, az itt közölt tájékoztatás 2012. december 31. napjáig érvényes kondíciók alapján kalkulálódott.
A költségek a PSZÁF (Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) mindenkor hatályos költségszámító kalkulátora alapján kerültek kiszámításra. Legutolsó PSZÁF adattábla frissítés dátuma: 2012.11.08. A kalkulációban az FHB Bank Zrt. 10.000 Forint bankon kívüli, belföldi utalás tranzakciós költség, illetve saját banki ATM-en keresztül történő készpénzfelvétel díjával számolt (amennyiben a kalkulációban a „Havi készpénzfelvételek száma bankautomatából (ATM)” illetve a „Havi kimenő utalások száma bankfiókban/Netbankban” kérdésnél „6+”-t választott, abban az esetben a költség 6 db készpénzfelvétel, illetve 6 db kimenő utalás díja alapján került megállapításra).
A költségek a kötelező minimum folyószámla-egyenleg és jövedelem beérkezési feltételek nélkül számolandó számlavezetési díjjal kerültek megállapításra.
A bankszámla-vezetési díj nincs havi kártyás vásárlás feltételéhez kötve.
A kalkuláció nem tartalmazza az éves bankkártya díjakat és az SMS szolgáltatás díjait egyik bank esetében sem. Az FHB Bank számlaköltségei az alapértelmezett elektronikus számlakivonat díjai alapján került megállapításra. A kondíciók a bankokkal kötött egyedi, akciós szerződések esetén eltérhetnek.
Az ajánlott FHB bankszámla feltételei, kondíciói az Általános Szerződési Feltételekben, az Üzletszabályzatban illetve a Hirdetményben elérhetőek.